Chinese Tomatensoep

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 11/27/1998 - 12:12
Bereidingswijze
Breng de soep aan de kook, draai het vuur laag, breng pittig op smaak met de sojasaus, honing of suiker, azijn en desgewenst wat zout en wat tabasco of peper.
Roer er de prei en de inhoud van het 2de blik tomatenblokjes doorheen, laat het kort doorwarmen en serveer het meteen.
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Bevat p.p. ca.: 69 kcal
Ingrediƫnten
1,5 l kippenbouillon, zelf getrokken uit een pot of van tabletten,
50 gr. snelkokende rijst,
2 blikken gepelde tomaten in blokjes,
1 dunne steel prei,
2 el sojasaus,
2 tl honing of suiker,
1 el azijn,
zout,
paar druppels tabasco of versgemalen peper.
Leuke tips
Zie Kerstmenu Martine
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
120192
Homepage ID
1709
Smaak
P
Teller
1829
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Breng de bouillon met de rijst en 1 van de blikken tomatenblokjes aan de kook en laat ca. 10 min. zachtjes koken.
Snijd het lichtgekleurde deel van de prei in smalle ringen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
odette
Gelegenheid