Bereidingswijze
Doe de sla in een kom en schep er de dressing door. Verdeel de sla over 8 borden. Leg de plakjes ham naast elkaar en verdeel er de selderijsalade over. Rol de plakjes losjes op en leg op ieder bord een rolletje gekookte en rauwe ham. Garneer met de kiwi, tomaat, de carambola en de resterende hazelnoten.
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
* Bevat p.p. ca.:
11 gr. eiwit, 36 gr. vet, 10 gr. koolhydraten, 408 kcal en 1714 kJ
11 gr. eiwit, 36 gr. vet, 10 gr. koolhydraten, 408 kcal en 1714 kJ
Ingrediƫnten
500 gr. selderijsalade,
1 blikje ananasblokjes,
150 gr. geroosterde hazelnoten,
2 kiwi's,
1 vleestomaat,
1 carambola (stervrucht),
1 zakje gemengde sla,
2 el sladressing,
8 plakken rauwe ham,
8 plakken gekookte ham.
1 blikje ananasblokjes,
150 gr. geroosterde hazelnoten,
2 kiwi's,
1 vleestomaat,
1 carambola (stervrucht),
1 zakje gemengde sla,
2 el sladressing,
8 plakken rauwe ham,
8 plakken gekookte ham.
Leuke tips
Lekker met geroosterd casinobrood of stokbrood eventueel met boter.
Zie ook Kerstmenu Martine
Zie ook Kerstmenu Martine
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
120191
Homepage ID
1709
Smaak
N
Teller
955
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Doe de selderijsalade in een kom. Laat de ananasblokjes uitlekken en snijd ze klein. Hak 100 gr. van de hazelnoten grof. Schep de ananas en de gehakte noten door de selderijsalade. Snijd de geschilde kiwi's, de tomaat en de carambola elk in 8 plakjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid