Bereidingswijze
* Klop de mascarpone met de suiker en de slagroomversteviger stijf.
* Schep de bakgember erdoor.
* Schep ijs en mascarpone in de merenguenestjes.
* Strooi er cacao over en garneer met stukjes gember en chocoladesticks.
* Schep de bakgember erdoor.
* Schep ijs en mascarpone in de merenguenestjes.
* Strooi er cacao over en garneer met stukjes gember en chocoladesticks.
Aantal personen
8.00
Ingrediƫnten
1/4 l mascarpone
3 el gele basterdsuiker
2 zakjes slagroomversteviger
6 el bakgember
1/2 l mokkaijs
8 merenguenestjes
1/2 el cacao
16 stukjes gecomfijte gember
16 mokka-chocoladesticks
3 el gele basterdsuiker
2 zakjes slagroomversteviger
6 el bakgember
1/2 l mokkaijs
8 merenguenestjes
1/2 el cacao
16 stukjes gecomfijte gember
16 mokka-chocoladesticks
Leuke tips
Zie Kerstmenu Engel
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
120121
Homepage ID
1709
Smaak
Z
Teller
2057
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid