Bereidingswijze
* Bereid de aardappelen volgens de aanwijzing op de verpakking.
* Verwarm de flageolets in een pan met dikke bodem.
* Roer de zure room en bieslook erdoor
* Verwarm de flageolets in een pan met dikke bodem.
* Roer de zure room en bieslook erdoor
Aantal personen
8.00
Ingrediƫnten
2 pakken aardappelidee van Honig
1200 gram geschilde aardappelen
2 potten (van een liter) flageolets
1/8 l zure room
3 el fijngeknipte bieslook
1200 gram geschilde aardappelen
2 potten (van een liter) flageolets
1/8 l zure room
3 el fijngeknipte bieslook
Leuke tips
Zie Kerstmenu Engel
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
120120
Homepage ID
1709
Smaak
N
Teller
653
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid