Bereidingswijze
* Ontvel de tomaten en halveer en ontpit ze.
* Snijd het vruchtvlees in kleine stukjes en meng dit met de knoglook, basilicum, 1/2 el olijfolie, zeezout en peper.
* Snijd het brood in 8 sneetjes.
* Besprenkel de sneetjes aan beide kanten met olijfolie
* Rooster ze aan beide kanten bruin en beleg ze dik met het tomatenmengsel.
* Verdeel ze over 8 borden en leg er plakjes Coppa di Parma naast.
* Snijd het vruchtvlees in kleine stukjes en meng dit met de knoglook, basilicum, 1/2 el olijfolie, zeezout en peper.
* Snijd het brood in 8 sneetjes.
* Besprenkel de sneetjes aan beide kanten met olijfolie
* Rooster ze aan beide kanten bruin en beleg ze dik met het tomatenmengsel.
* Verdeel ze over 8 borden en leg er plakjes Coppa di Parma naast.
Aantal personen
8.00
Ingrediƫnten
4 pomodori-tomaten
3 teentjes geperste knoflook
3 el fijngehakte basilicum
1 el olijfolie
grof zeezout
grofgemalen peper
1 ciabatabrood
300 gram Coppa di Parma
3 teentjes geperste knoflook
3 el fijngehakte basilicum
1 el olijfolie
grof zeezout
grofgemalen peper
1 ciabatabrood
300 gram Coppa di Parma
Leuke tips
Zie Kerstmenu Engel
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
120117
Homepage ID
1709
Smaak
Q
Teller
4464
Drank
Uit
Bookmarked
32
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid