Bereidingswijze
* Meng de citroensap met alle drank, de suiker, de nootmuskaat en de kaneel.
* Roer tot de suiker is opgelost.
* Klop beetje bij beetje de slagroom erdoor.
* Verdeel over 6 hoge glazen en geef er de kaneelkoekjes bij.
* Roer tot de suiker is opgelost.
* Klop beetje bij beetje de slagroom erdoor.
* Verdeel over 6 hoge glazen en geef er de kaneelkoekjes bij.
Aantal personen
6.00
Ingrediƫnten
1 el citroensap
1 1/2 dl champagne rose
3 el zoete sherry
3 el cognac
6 el gele basterdsuiker
snufje nootmuskaat
snufje kaneel
4 dl geklopte slagroom
6 kaneelkoekjes
1 1/2 dl champagne rose
3 el zoete sherry
3 el cognac
6 el gele basterdsuiker
snufje nootmuskaat
snufje kaneel
4 dl geklopte slagroom
6 kaneelkoekjes
Leuke tips
Zie kerstmenu Surprise
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
120115
Homepage ID
1709
Smaak
Z
Teller
3849
Drank
Uit
Bookmarked
26
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid