Bereidingswijze
Doe in de schaal een laagje appelmoes. Hierbovenop komt een laagje kaneel. Hier doe je wat paneermeel over, en dan nog een laagje kaneel.
Dan begin je weer overnieuw met de appelmoes, en zo ga je door tot de schaal vol is of de appelmoes op is.
Dek het geheel af met een flinke laag slagroom. Zet de schaal in de koelkast, want het lekkerste is het als je hem de dag erna pas eet!
Dan begin je weer overnieuw met de appelmoes, en zo ga je door tot de schaal vol is of de appelmoes op is.
Dek het geheel af met een flinke laag slagroom. Zet de schaal in de koelkast, want het lekkerste is het als je hem de dag erna pas eet!
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Machtig staaltje appelwerk!
Ingrediƫnten
ca.5 potten appelmoes
kaneel
suiker
paneermeel
slagroom
kaneel
suiker
paneermeel
slagroom
Hulpmiddelen & keukengerei
pannelikker
mixer
schaal
e.v.t. een lepel
mixer
schaal
e.v.t. een lepel
Leuke tips
Na een niet te zware maaltijd!
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
120054
Homepage ID
4948
Smaak
Z
Teller
2154
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Klop de slagroom met wat suiker stijf, en laat opstijven in de koelkast.
Zet de rest van de ingredienten klaar.
Zet de rest van de ingredienten klaar.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid