Bereidingswijze
De melk, de melk met bouillonblok, kerrie, de eieren en het meel door elkaar mixen. Van van het beslag dunne pannenkoekjes bakken.
Net als flensjes oprollen en in mootjes snijden van 3 cm. en een cocktailprikker er in steken.
Net als flensjes oprollen en in mootjes snijden van 3 cm. en een cocktailprikker er in steken.
Aantal personen
8.00
Ingrediƫnten
250 gr.zelfrijzend bakmeel, 8 eieren, halve ltr. melk, 5 theelepels kerrie, 1 bouillonblok cocktailprikkers en slaolie.
Hulpmiddelen & keukengerei
beslagkom, mixer, kleine koekenpan.
Leuke tips
Koud of warm serveren.
Bij koud serveren vul ze dan eens met kruiden roomkaas.
Bij koud serveren vul ze dan eens met kruiden roomkaas.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
119938
Homepage ID
3923
Smaak
P
Teller
503
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Een klein beetje van de melk verwarmen en daar de bouillonblok in oplossen,
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid