salade met rouget barbet

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 11/23/1998 - 19:52
Bereidingswijze
Sla over de borden verdelen. Appel eroverheen strooien. Kerstomaatjes erbij. Dessing erover. Grillpan verwarmen met olijfolie en een teentje knoflook erin. Filets 2 minuutjes per kant bakken. Filets over de sla verdelen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Frisse salade met vis als voorgerecht.
Ingrediƫnten
Zakje veldsla, 1 appel, 12 tot 16 Rouget Barbet filets (AH), kerstomaatjes, olijfolie, knoflook, basilicum, sjalotje, dressing.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
119869
Homepage ID
2106
Smaak
N
Teller
1234
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kerstomaatjes in een ovenschaal leggen met olie, sjalot, tijm, basilicum en knoflook en deze zachtjes in de oven gaar laten worden.
Appel raspen. Dressing maken met olie, mosterd, zout, peper en azijn. Lekker is om een paar druppels balsamico azijn te gebruiken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
sandra
Gelegenheid