Aardappel-kastanjepuree

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 11/23/1998 - 11:51
Bereidingswijze
Aardappelen gaar koken, in water met zout.
Aardappelen pureren en er de creme fraiche en boter door mengen.
Roer er nu de kastanje puree, de peterselie en wat zout en peper door.
Puree verdelen over de hoge soufflebakjes.
Bestrooien met geraspte kaas en ongeveer 5 minuten gratineren in de oven.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere aardappelpuree met kastanjes.
Ingrediƫnten
- 600 gram kruimige aardappels.
- 1 1/2 el creme fraiche.
- 25 gram boter.
- 50 gram kastanjepuree.
- 1 el fijngehakte peterselie(gedroogd mag ook )
- geraspte kaas.
Hulpmiddelen & keukengerei
4 kleine souffle schaaltjes.
Leuke tips
Meteen uit de oven serveren.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
119832
Homepage ID
2775
Smaak
Q
Teller
9858
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
29
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven voorverwarmen op 200 graden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
teddy
Gelegenheid