Bereidingswijze
Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten licht.
Kook in ruim water met zout de haricots verts "beetgaar".
Boontjes afspoelen met koud water en goed laten uitlekken.
Boontjes mengen met kalkoenreepjes, kruidenkaas, tomaat, pijnboompitten, rode sla en basilicum.
Maak nu een dressing van azijn, mosterd, olie, fijngesneden kruiden, wat zout en peper.
Dressing door salade mengen.
Kook in ruim water met zout de haricots verts "beetgaar".
Boontjes afspoelen met koud water en goed laten uitlekken.
Boontjes mengen met kalkoenreepjes, kruidenkaas, tomaat, pijnboompitten, rode sla en basilicum.
Maak nu een dressing van azijn, mosterd, olie, fijngesneden kruiden, wat zout en peper.
Dressing door salade mengen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere kalkoensalade met haricots verts en kruidenkaas
Ingrediƫnten
- 40 gram pijnboompitten
- 100 gram haricots verts
- zout en peper
- 150 gram gerookte kalkoenreepjes
- 2 tomaten
- ongeveer 8 blaadjes rode sla
- verse basilicum
- 1 el rode wijnazijn
- 1 tl grove mosterd
- 4 el zonnebloemolie
- 1 el fijngesneden gemengde kruiden(bieslook, peterselie,munt enz.)
- 100 gram haricots verts
- zout en peper
- 150 gram gerookte kalkoenreepjes
- 2 tomaten
- ongeveer 8 blaadjes rode sla
- verse basilicum
- 1 el rode wijnazijn
- 1 tl grove mosterd
- 4 el zonnebloemolie
- 1 el fijngesneden gemengde kruiden(bieslook, peterselie,munt enz.)
Leuke tips
Serveren met een warm, opengesneden pistoletje en gezouten roomboter!
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
119831
Homepage ID
2775
Smaak
Q
Teller
503
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kruidenkaas in blokjes snijden.
Tomaten in stukjes snijden.
Sla in reepjes snijden.
Kruiden fijnsnijden.
Tomaten in stukjes snijden.
Sla in reepjes snijden.
Kruiden fijnsnijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid