Bereidingswijze
De eieren pellen en de dooiers door een zeef wrijven.
De mayonaise, creme fraise, bieslook, peper, zout en de kerrie toevoegen.
De eiwitten en tomaten in kleine stukjes er door heen doen.
De mayonaise, creme fraise, bieslook, peper, zout en de kerrie toevoegen.
De eiwitten en tomaten in kleine stukjes er door heen doen.
Aantal personen
6.00
Ingrediƫnten
10 eieren, 1 beker creme fraise, 3 eetlepels mayonaise, 1 bosje bieslook, 2 vleestomaten, zout,peper en kerriepoeder naar smaak.
Leuke tips
Smaakt lekker op toast, stokbrood en ook als broodbeleg.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
119636
Homepage ID
3923
Smaak
N
Teller
1552
Drank
Uit
Bookmarked
21
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De eieren 10 min. laten koken en in koud water af laten koelen.
Tomaten ontvellen.
Tomaten ontvellen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid