Bereidingswijze
Leg op een stuk aluminiumfolie een laagje kruidenboter, hierop een filetlapje en daar
bovenop weer een laagje kruidenboter.
Doe het pakketje dicht en bak het in de oven op 180 graden gedurende 20 minuten
Voor mensen die niet van knoflook houden is roomboter een leuk alternatief.
bovenop weer een laagje kruidenboter.
Doe het pakketje dicht en bak het in de oven op 180 graden gedurende 20 minuten
Voor mensen die niet van knoflook houden is roomboter een leuk alternatief.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijk visgerecht.
Ingrediƫnten
2 zalmforelfilets per persoon
kruidenboter
zout en peper
kruidenboter
zout en peper
Hulpmiddelen & keukengerei
Aluminiumfolie
Leuke tips
Serveren met aardappelpuree en wortelen
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119577
Homepage ID
2120
Smaak
N
Teller
9500
Drank
Uit
Bookmarked
47
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
vis insmeren met zout en peper
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid