Toost met st.jacobsschelpen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 11/14/1998 - 22:24
Bereidingswijze
Uit brood 12 rondjes steken en in hete boter knapperig bakken. In achtergebleven bakvet St. Jacobsschelpen en kuit 1/2 minuten rondom bakken. Met citroensap besprenkelen. Op toastrondjes plakje St. Jacobsschelp leggen. Garneren met kuit, zalmeitjes en kervel.

Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Visgerecht St.Jacobsschelpen
Ingrediƫnten
6 St. Jacobsschelpen
3 sneetjes wit casinobrood
1 eetlepel olijfolie
zout, peper
25 gr boter
1 eetlepel citroensap
2 eetlepels zalmeitjes
blaadjes kervel

Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
119566
Homepage ID
1584
Smaak
N
Teller
2393
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oranje kuit van St. Jacobsschelpen snijden en wit deel van schelpdier halveren. Met 1 eetlepel olie besprenkelen en met zout en peper bestrooien.Afgedekt 2 uur in koelkast zetten.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
est_her
Gelegenheid