filet de volaille au truffe

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 11/14/1998 - 19:49
Bereidingswijze
bak de duivenborstjes aan beide zijden even bruin aan, licht bestrooien met peper en zout, Snij de kipfilets in als een envelopjes. snij de truffel in dunne plakjes en leg deze om de duivenborstjes. Stop dit geheel in de kipfilet, nog even licht bestrooien met peper en zout en vervolgens in enkele minuten rondom gaar bakken. De gevulde filets laten afkoelen.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
een voorgerecht van kipfilet gevuld met duivenborst en truffel
Ingrediƫnten
2 kipfilets, 2 (hout)duivenborstjes, een truffel van ca 20 gram, peper en zout, roomboter of olijfolie
Hulpmiddelen & keukengerei
een scherp mes
Leuke tips
Snij de gevulde filets in dunne plakjes en serveer ze op een bedje gemengde sla met een vinegraitte van frambozenazijn en notenolie. serveren met een takje tijm en een cherrytomaatje. Geef er warme toast bij.
Wijntip: Een Cru uit de Beaujolais
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
119564
Homepage ID
3133
Smaak
N
Teller
1293
Waardering aantal
1
Waardering
6
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Dit voorgerecht een dag van te voren maken
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
sipsgenieten
Gelegenheid