kabeljauwschotel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 11/10/1998 - 13:43
Bereidingswijze
gehakte uien fruiten met de kerrie
ovenschotel invetten
vis erin leggen (met zout en peper bestrooid)
Gefruite uitjes op de vis leggen
banaan in plakjes erover
plakken kaas erover, of geraspte kaas
oven voorverwarmen op ongeveer 225 graden
ovenschotel ongeveer een half uur in de oven van 225 graden
Eventueel de laatste paar minuten onder de grill.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker makkelijke visschotel met een aparte smaak
Ingrediƫnten
Kabeljauw (vers of diepvries)
rijpe banaan
paar uien
zout, peper en pittige kerriepoeder
olie om in te bakken en de ovenschotel in te vetten
geraspte of plakken belegen kaas
Leuke tips
Dit gerecht is heel erg lekker met knapperig warm stokbrood.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119452
Homepage ID
2315
Smaak
P
Teller
2172
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
16
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
wilmaph
Gelegenheid