Bereidingswijze
De bloem, zout suiker en melk tot een glad beslag roeren en dit afgedekt circa 20 minuten laten rusten. Dan de eieren erdoor kloppen. De tomaten laten uitlekken, de olie opvangen en de tomaten in dunne reepjes snijden. In 2 eetlepels tomatenolie de lenteuitjes 3 minuten zachtjes bakken. De ricotta
mengen met het bonekruid, zout en peper. De oven voorverwarmen op 250 graden C. Van het beslag in de zonnebloemolie 4 pannekoeken aan een kant bakken. Over de ongebakken kant van de pannekoeken de tomaat, lenteui, ricotta, rucola, kaas en zout verdelen. Op de bakplaat de pannekoeken op elkaar stapelen, de creme fraiche erop scheppen en de pannekoeken in het midden van de oven 6-8 minuten bakken.
mengen met het bonekruid, zout en peper. De oven voorverwarmen op 250 graden C. Van het beslag in de zonnebloemolie 4 pannekoeken aan een kant bakken. Over de ongebakken kant van de pannekoeken de tomaat, lenteui, ricotta, rucola, kaas en zout verdelen. Op de bakplaat de pannekoeken op elkaar stapelen, de creme fraiche erop scheppen en de pannekoeken in het midden van de oven 6-8 minuten bakken.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
100 gr bloem, zout, peper, suiker, 3 dl melk, 3 eieren, 80 gr zongedroogde tomaten in olie, 3 lenteuitjes in ringen, 100 gr ricotta, 1 theelepel bonekruid, 2 eetlepels zonnebloemolie, 200 gr fijngesneden rucolasla (raketkruid), 30 gr geraspte parmezaanse kaas, 3 eetlepels creme fraiche, 3 eetlepels fijngesneden bieslook.
Hulpmiddelen & keukengerei
Een ingevette bakplaat
Leuke tips
Bestrooien met bieslook.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
119446
Homepage ID
3581
Smaak
P
Teller
673
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid