carpaccio met paddestoelen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 11/10/1998 - 09:13
Bereidingswijze
De oven voorverwarmen op 220 graden C. Het vlees op een schaal leggen en de champignons erover verdelen. Met zout en peper bestrooien en met 2 eetlepels olie besprenkelen. De schaal 2-3 minuten in de oven zetten. Het vlees en de champignons over 4 borden verdelen. De tomaat en sla erop schikken. Een dressing kloppen van citroensap, 3 eetlepels olie, zout en peper. De dressing over de carpaccio schenken.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
300 gram mager mals rundvlees (bijvoorbeeld ossehaas of rosbief), zeer dun gesneden, 300 gram champignons in dunne plakken, zout, peper, 5 eetlepels olijfolie, 200 gram kerstomaatjes in vieren, 100 gram gemengde sla (rucola en veldsla), 1 eetlepel citroensap, zout, versgemalen peper
Hulpmiddelen & keukengerei
Een ingevette ovenvaste schaal
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
119442
Homepage ID
3581
Smaak
P
Teller
4454
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
44
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
kerstman
Gelegenheid