aardappelpannenkoek

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 11/08/1998 - 17:36
Bereidingswijze
de aardappel julienne aanmaken met de peper zout knoflook en de olie. In een pan met anti aanbaklaag klein scheutje olie doen verhitten en de helft van de aardappel julienne over de bodemverdelen zodat deze goed bedekt is.
nu de gemalen kaas er over strooien en op matig vuur bakken. ondertussen verdeeld u de rest van de aardappel julienne over de kaas. na een paar minuten de koek omkeren net als een pannekoek eventueel met behulp van een deksel. als u nu denkt wanneer is dit ding nu gaar dan legt u hem op een bord in de magnetron na een of twee minuten is hij zeker gaar nu kunt u er punten van snijden en opdienen.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
iets anders dan gekookte of gebakken aardappelen of frites het is makkelijker te maken dan u misschien wel denkt.
Ingrediƫnten
aardappelen
slaolie of olijfolie scheutje
zout en
peper naar smaak
teentje knoflook of poeder
gemalen kaas
Hulpmiddelen & keukengerei
foodprocessor-komkommerschaaf-koekepan waar u het vlees in braad
Leuke tips
u kunt dit eten bij b.v. gebakken vis of vlees met een gemengde salade of groente naar keuze.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119372
Homepage ID
3762
Smaak
N
Teller
809
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
aardappelen schillen en plakjes snijden met de komkommer schaaf en dan in julienne snijden.Of u kunt het ineens met de foodproccessor in julienne snijden. niet wassen.
ongeveer 10 aardappelen middelmaat.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
aad
Gelegenheid