Hemelse Modder

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 11/08/1998 - 11:22
Bereidingswijze
chocolade smelten in de aubain marie.
slagroom stijf kloppen en in de koelkast zetten.
eieren samen met de basterdsuiker een paar minuten kloppen.
voorzichtig de gesmolten chocolade erdoor scheppen en dan de slagroom erbij door scheppen. In schaaltjes doen en 24 laten staan in de koelkast.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
chocoladebavarois
Ingrediƫnten
4 eieren, 200 gr. pure chocolade, 4 eetl. witte basterdsuiker, 1 potje slagroom.
Hulpmiddelen & keukengerei
2 beslagkommen,
aubain marie pan (of grote pan met water vullen en klein pannetje hierin hangen, zorgen dat er in het kleine pannetje geen water komt)
Leuke tips
lekker met een toefje slagroom
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
119365
Homepage ID
3318
Smaak
Z
Teller
26215
Waardering aantal
4
Waardering
7
Drank
Uit
Bookmarked
295
Aantal reacties
4
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
chocolade in stukjes breken
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
rolien
Gelegenheid