Bereidingswijze
Smelt de chocolade samen met de boter op een laag vuur,
Meng alles goed door elkaar en laat de chocolademassa afkoelen.
Klop de eierdooiers met de suiker en de vanillepoeder tot een witgekleurde massa en voeg deze vervolgens aan de chocolademassa toe.
Klop dan het eiwit van de vier eieren op tot een schuimende massa en voeg deze voorzichtig toe aan de chocolade.
Beboter een taartvorm, bedek de bodem en de wanden met wat meel en giet de chocolademassa erin.
Bak de taart op 160 graden in 25 minuten in de oven gaar.
Laat de taart in de oven afkoelen en serveer haar met slagroom en liefelijke aardbeiendecoraties.
Meng alles goed door elkaar en laat de chocolademassa afkoelen.
Klop de eierdooiers met de suiker en de vanillepoeder tot een witgekleurde massa en voeg deze vervolgens aan de chocolademassa toe.
Klop dan het eiwit van de vier eieren op tot een schuimende massa en voeg deze voorzichtig toe aan de chocolade.
Beboter een taartvorm, bedek de bodem en de wanden met wat meel en giet de chocolademassa erin.
Bak de taart op 160 graden in 25 minuten in de oven gaar.
Laat de taart in de oven afkoelen en serveer haar met slagroom en liefelijke aardbeiendecoraties.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
een taart voor je geliefde.
Ingrediƫnten
200 gram boter
200 gram pure chocolade
100 gram suiker
1 zakje vanillepoeder
4 eieren
200 gram pure chocolade
100 gram suiker
1 zakje vanillepoeder
4 eieren
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1152602
Homepage ID
3885
Smaak
A
Teller
3811
Bron
http://www.trendystyle.net/feestspecials/valentijnsdag/eroti
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid