Bereidingswijze
Kruid de kalfslapjes met peper en zout.Verdeel de mozzarella en zon gedroogdetomaten over het vlees.
Klop het ei los en haal de kalfsrolletjeser door, rol ze nadien door het paneermeel.
Bak de rolletjes in boter met een scheutje olijfolie.
Kook verse pasta beetgaar en vermeng met de pesto.
Strooi er rijkelijk pijpajuin en parmezaanschilfers over.
Klop het ei los en haal de kalfsrolletjeser door, rol ze nadien door het paneermeel.
Bak de rolletjes in boter met een scheutje olijfolie.
Kook verse pasta beetgaar en vermeng met de pesto.
Strooi er rijkelijk pijpajuin en parmezaanschilfers over.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Recept komt van Keienhof in Kalmthout
Ingrediƫnten
1pakje mozarella,4 dun gesnedenkalfslapje, 1pakje zongedroogde tomaten, 1 ei, paneermeel, 1 bosjepijpajuin
Fijngesnipperd Parmazaansekaas
Voor de pesto
2 bosjes basilcum, 2flinke ten look, 150 gram Parmazaanse kaas,100gram pijnboom pitten, 3dl olijfolie
Fijngesnipperd Parmazaansekaas
Voor de pesto
2 bosjes basilcum, 2flinke ten look, 150 gram Parmazaanse kaas,100gram pijnboom pitten, 3dl olijfolie
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1152561
Homepage ID
1286472
Smaak
A
Teller
2520
Bron
Kris Bresseleers
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid