Bereidingswijze
Vet een ondiepe ovenschaal in met olie.Leg de zalmfilets erin en verdeel de knoflook,basilicum en tomaat erover.Leg de courgetteplakjes er dakpansgewijs op.Bestrooi met zout naar smaak.Meng de kaas met de wijn en paneermeel.Verdeel het mengsel over de courgette.Laat het gerecht in 20 min.gaar worden en gratineren.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Je liefje gaat voor je door de knieƫn als ze dit gegeten hebben.
Ingrediƫnten
Leuke tips
Serveer er gebakken aardappelen bij.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
1152372
Homepage ID
4849
Smaak
A
Teller
3811
Drank
Uit
Bookmarked
42
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kruis de tomaten in en overgiet ze met kokend water.Laat ze 5 min.staan,spoel ze af onder koud water en ontvel ze.Snijd de tomaten in stukjes.Pel en snipper de knoflook,was en snijd de courgette in dunne plakjes.Was de vis en dep hem droog.Bestrooi de vis met peper en zout.Verwarm de oven voor op 200C.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid