Cupido's kost

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 02/07/2007 - 21:50
Bereidingswijze
Vet een ondiepe ovenschaal in met olie.Leg de zalmfilets erin en verdeel de knoflook,basilicum en tomaat erover.Leg de courgetteplakjes er dakpansgewijs op.Bestrooi met zout naar smaak.Meng de kaas met de wijn en paneermeel.Verdeel het mengsel over de courgette.Laat het gerecht in 20 min.gaar worden en gratineren.

Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Je liefje gaat voor je door de knieƫn als ze dit gegeten hebben.
Ingrediƫnten
  • 300 gram zalmfilet
  • 150 gram tomaten
  • 6 eetlepels geraspte kaas
  • 3 eetlepels droge witte wijn
  • 1 teentje knoflook
  • 1 kleine courgette
  • 1 eetlepel fijngesneden basilicum
  • 1 eetlepel paneermeel
  • 1 eetlepel olijfolie
  • peper,zout
  • Leuke tips
    Serveer er gebakken aardappelen bij.
    Bereidingstijd
    20-30 min
    Keuken
    Italiaans
    Soort gerecht / gang
    Feestmaaltijd
    Recept ID
    1152372
    Homepage ID
    4849
    Smaak
    A
    Teller
    3811
    Waardering aantal
    0
    Waardering
    0
    Drank
    Uit
    Bookmarked
    42
    Aantal reacties
    1
    Eigen keuken
    Uit
    Wijnadvies tonen
    Aan
    Voorbereiding
    Kruis de tomaten in en overgiet ze met kokend water.Laat ze 5 min.staan,spoel ze af onder koud water en ontvel ze.Snijd de tomaten in stukjes.Pel en snipper de knoflook,was en snijd de courgette in dunne plakjes.Was de vis en dep hem droog.Bestrooi de vis met peper en zout.Verwarm de oven voor op 200C.
    Hoe kom je aan dit recept?
    Niet zelf bedacht
    Author Image
    chantalp
    Gelegenheid