Bereidingswijze
Stoof de uien glazig in wat boter. Voeg alle groeten toe, erbovenop de aardappelen.
Bevochtig met de kippenfond.
Voeg tijm, laurier en het vlees van uw keuze toe, behalve de worsten.
Laat dit alles zachtjes garen (1à2uur) onder deksel.
Bak op het einde de worsten mooi bruin.
Voeg ze toe aan de hutsepot.
Bevochtig met de kippenfond.
Voeg tijm, laurier en het vlees van uw keuze toe, behalve de worsten.
Laat dit alles zachtjes garen (1à2uur) onder deksel.
Bak op het einde de worsten mooi bruin.
Voeg ze toe aan de hutsepot.
Aantal personen
4.00
Ingrediënten
2 uien
8 aardappelen
4 raapjes
1/2 à 1 groene kool
4 wortelen
2 prei
1/2 knolselder,
tijm
laurier, 3dl kippenfond
worsten, 1 hammetje, stuk spiering (naar keuze)
8 aardappelen
4 raapjes
1/2 à 1 groene kool
4 wortelen
2 prei
1/2 knolselder,
tijm
laurier, 3dl kippenfond
worsten, 1 hammetje, stuk spiering (naar keuze)
Leuke tips
Serveer heel warm, liefst de volgende dag.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1151970
Homepage ID
1314289
Smaak
A
Teller
3617
Bron
van een tante
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Was alle groeten en snij ze in grote stukken
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid