Chinese Koolstamppot met spekjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/11/2007 - 02:12
Bereidingswijze
Bak in de olijfolie de bosui, knoflook en spekblokjes. Doe er de Chinese kool, bamikruiden, kerriepoeder en ketjap door en roerbak een minuutje of 5, stamp de aardappelen fijn tot een puree en meng door het koolmengsel.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Weer eens wat anders.. Pikante stamppot, wij vinden hem superlekker!!!
Ingrediƫnten
2 el olijfolie; 2 bosuitjes (in ringetjes); 2 teentjes knoflook (gesnipperd); 200 gr gerookte spekblokjes; halve Chinese kool (in reepjes); 1 zakje bamikruiden (Inproba, 10 min geweld in heet water); 0.5 el kerriepoeder; 1 el ketjap manis; 750 gr aardappels (gaargekookt).
Hulpmiddelen & keukengerei
pan om aardappelen in gaar te koken; pureestamper
Leuke tips
Direct serveren. Bestrooi met bv gebakken uitjes...
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Fusion
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1151346
Homepage ID
1080901
Smaak
H
Teller
6081
Bron
Boodschappen/Em-Te
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
zie ing. lijst
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
erwin-ehv
Gelegenheid