Bereidingswijze
MIJN GROOTMOEDER MAAKTE DEZE HEERLIJKE BIETENSALADE VROEGER ALS TRADITIE OP OUDEJAARSDAG EN -AVOND.
MIJN OUDERS HEBBEN DIT VOORTGEZET EN WIJ HEBBEN DIT WEER OVERGENOMEN.
VANDAAR,OPOE'S BIETENSALADE
MIJN OUDERS HEBBEN DIT VOORTGEZET EN WIJ HEBBEN DIT WEER OVERGENOMEN.
VANDAAR,OPOE'S BIETENSALADE
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
EEN OUDEJAARSDAG TRADITIE UIT GROOTMOEDERS TIJD
Ingrediƫnten
500 GR GEKOOKTE EN GERASPTE BIETJES
2 UITJES
2 BLIKJES ANSJOVIS GEFILEERD
4 EIEREN GEKOOKT CA.7 MINUTEN
4 ZOUTE HARINGEN
3 ZURE HARINGEN
3 AUGURKEN GROOT
1 KG.AARDAPPELS GEKOOKT EN GESTAMPT
3 GROTE EETLEPELS MAYONAISE
1 EETLEPEL GEDROOGDE KRUIDEN, PETERSELIE,BIESLOOK,BASILICUM (ELK 1 EL.)
2 UITJES
2 BLIKJES ANSJOVIS GEFILEERD
4 EIEREN GEKOOKT CA.7 MINUTEN
4 ZOUTE HARINGEN
3 ZURE HARINGEN
3 AUGURKEN GROOT
1 KG.AARDAPPELS GEKOOKT EN GESTAMPT
3 GROTE EETLEPELS MAYONAISE
1 EETLEPEL GEDROOGDE KRUIDEN, PETERSELIE,BIESLOOK,BASILICUM (ELK 1 EL.)
Hulpmiddelen & keukengerei
1 GROTE SCHAAL, SPATEL EN STAMPER
Leuke tips
aLS DE TREK BEGINT TE KOMEN, SERVEREN OP SCHAALTJES MET EEN HEERLIJK GLAASJE WITTE WIJN.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
1151268
Homepage ID
1338918
Smaak
R
Teller
5763
Bron
FAMILIE ARCHIEF
Drank
Uit
Bookmarked
13
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
AARDAPPELS KOKEN EN AF LATEN KOELEN
GERASPTE BIETJES DOOR DE AARDAPPELS STAMPEN
UITJES EN ANSJOVIS FIJN SNIJDEN EN OVER DE AARDAPPELS VERSPREIDEN,EN DOOR ELKAAR MENGEN
GEKOOKTE EIEREN,ZOUTE HARINGEN,ZURE HARINGEN,AUGURKEN ALLES FIJNSNIJDEN EN OVER DE AARDAPPELS VERSPREIDEN EN DAARNA HET GEHEEL FLINK MENGEN.
dE MAYONAISE TOEVOEGEN MET DE KRUIDEN EN HET GEHEEL NOGMAALS FLINK DOOR ELKAAR ROEREN/MENGEN
DAARNA HET GEHEEL EEN HALF UUR LATEN INTREKKEN.
GERASPTE BIETJES DOOR DE AARDAPPELS STAMPEN
UITJES EN ANSJOVIS FIJN SNIJDEN EN OVER DE AARDAPPELS VERSPREIDEN,EN DOOR ELKAAR MENGEN
GEKOOKTE EIEREN,ZOUTE HARINGEN,ZURE HARINGEN,AUGURKEN ALLES FIJNSNIJDEN EN OVER DE AARDAPPELS VERSPREIDEN EN DAARNA HET GEHEEL FLINK MENGEN.
dE MAYONAISE TOEVOEGEN MET DE KRUIDEN EN HET GEHEEL NOGMAALS FLINK DOOR ELKAAR ROEREN/MENGEN
DAARNA HET GEHEEL EEN HALF UUR LATEN INTREKKEN.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid