Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 150
2. Rol het deeg lichtjes uit zodat het oppervlak wat groter wordt.
Beboter de taartvormen en verdeel er het deeg over. Prik in de onderkant en leg er de gedroogde bonen op. Zet in de oven en laat 15 minuten bakken.
3. Warm de kreeftensoep op.
4. Meng de eieren, de room en de kreeftensoep tot een homogeen mengsel. Breng op smaak.
5. Haal de bonen van het deeg. Verdeel het kreeftenvlees over de taartjes en giet er vervolgens het kreeftenmengsel over.
6. Doe de taartjes 30 minuten in de oven op 150 .
7. Dien de taartjes warm of koud op in combinatie met een slaatje en tomaatjes, overgoten met olijfolie en wat citroensap.
2. Rol het deeg lichtjes uit zodat het oppervlak wat groter wordt.
Beboter de taartvormen en verdeel er het deeg over. Prik in de onderkant en leg er de gedroogde bonen op. Zet in de oven en laat 15 minuten bakken.
3. Warm de kreeftensoep op.
4. Meng de eieren, de room en de kreeftensoep tot een homogeen mengsel. Breng op smaak.
5. Haal de bonen van het deeg. Verdeel het kreeftenvlees over de taartjes en giet er vervolgens het kreeftenmengsel over.
6. Doe de taartjes 30 minuten in de oven op 150 .
7. Dien de taartjes warm of koud op in combinatie met een slaatje en tomaatjes, overgoten met olijfolie en wat citroensap.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
VOOR 4 TOT 6 TAARTJES
. 1 rol bladerdeeg
. 20 cl room
.1/2 blik kreeftensoep (200 g)
. 3 eieren
. het vlees van een kleine kreeft of surimi
. peper en zout -- boter
. 300 g gedroogde bonen
. 1 rol bladerdeeg
. 20 cl room
.1/2 blik kreeftensoep (200 g)
. 3 eieren
. het vlees van een kleine kreeft of surimi
. peper en zout -- boter
. 300 g gedroogde bonen
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1150934
Homepage ID
1012449
Smaak
A
Teller
1775
Bron
GB recepten
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid