Slaatje van boontjes en appel met gerookte eendenborst

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 12/15/2006 - 08:39
Bereidingswijze
Kook de boontjes in ruim gezouten water tot ze gaar zijn. - Snij de ongeschilde appel en het witloof in julienne.- Laat de boontjes onder een straal koud water schrikken en snij ze eventueel in de lengte in twee.- Voeg alles tezamen en meng het geheel. Voeg de vinaigrette toe, breng op smaak met peper en zout en meng alles.Schik de salade op een bord met een plukje kervel en sneetjes eendenborst.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een feestelijk voorgerecht dat snel klaar is
Ingrediƫnten
witloof(s) 1, kervel ,princes(sen)boontje(s) 200 gram ,olijfolie 4 soeplepel(s), ei(eren)erdooier(s) 1, mosterd 1 koffielepel(s), Jonagold-appel(s) 1, witte wijnazijn 2 soeplepel(s), halfvolle gesuikerde yoghurt 4 soeplepel(s),magret van gerookte eend 20 sneetje(s)
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1150584
Homepage ID
1286472
Smaak
H
Teller
4332
Bron
Piet Huysentruyt
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
hugoray1
Gelegenheid