Bereidingswijze
- zalm pletten en mengen met mayonaise
- peterselie en room toevoegen. Kruiden
- opgeloste "gelée dorée" toevoegen.
- alles goed mengen en in cakevorm gieten.
- laten één nacht opstijven in koelkast.
- peterselie en room toevoegen. Kruiden
- opgeloste "gelée dorée" toevoegen.
- alles goed mengen en in cakevorm gieten.
- laten één nacht opstijven in koelkast.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
altijd succes !
Ingrediënten
Hoeveelheid voor een cakevorm :
400 gr zalm in blik
6 etl. mayonaise
400 ml room
2 handvol gesneden peterselie
peper, zout
2 pakjes "gélée dorée" (merk Ducros) dat men moet oplossen in 500 ml water (lichtjes opwarmen tot de oplossing helder is).
400 gr zalm in blik
6 etl. mayonaise
400 ml room
2 handvol gesneden peterselie
peper, zout
2 pakjes "gélée dorée" (merk Ducros) dat men moet oplossen in 500 ml water (lichtjes opwarmen tot de oplossing helder is).
Leuke tips
Kan ook in individuele porties worden geserveerd.
Ik versier het altijd met wat oranje viseitjes..en/of kwarteleitjes(hard gekookt)
Ik versier het altijd met wat oranje viseitjes..en/of kwarteleitjes(hard gekookt)
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Buffet
Recept ID
1150139
Homepage ID
1314289
Smaak
R
Teller
3136
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid