Kikkererwtencurry met kip

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 11/30/2006 - 20:42
Bereidingswijze
Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. In braadpan olie verhitten. Kipfilet 3 min. bakken. Paprika 2 min. meebakken. Kikkererwten laten uitlekken en door kip scheppen. Currysaus toevoegen en geheel 10 min. laten sudderen. Komkommer schoonmaken en in plakjes schaven. Komkommer met 4 el yoghurt mengen. Met peper en zout op smaak brengen. Naanbrood volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Curry met rest van yoghurt, komkommersalade en naanbrood serveren.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ingrediënten
2 rode paprika‘s
3 eetlepels zonnebloemolie
1 schaaltje kipfiletreepjes (ca. 300 g)
1 blik kikkererwten (400 g)
1 pot Indiase currysaus (400 ml)
1 komkommer
1 bakje Griekse yoghurt naturel (150 ml)
2 pakken naanbrood naturel (a 280 g)
Leuke tips
Met lichte, frisse, fruitige witte wijnen serveren
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Indiaas
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1149984
Homepage ID
1337673
Smaak
P
Teller
1689
Bron
AH2004
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
susa-d
Gelegenheid