Bereidingswijze
Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. In braadpan olie verhitten. Kipfilet 3 min. bakken. Paprika 2 min. meebakken. Kikkererwten laten uitlekken en door kip scheppen. Currysaus toevoegen en geheel 10 min. laten sudderen. Komkommer schoonmaken en in plakjes schaven. Komkommer met 4 el yoghurt mengen. Met peper en zout op smaak brengen. Naanbrood volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Curry met rest van yoghurt, komkommersalade en naanbrood serveren.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediënten
2 rode paprika‘s
3 eetlepels zonnebloemolie
1 schaaltje kipfiletreepjes (ca. 300 g)
1 blik kikkererwten (400 g)
1 pot Indiase currysaus (400 ml)
1 komkommer
1 bakje Griekse yoghurt naturel (150 ml)
2 pakken naanbrood naturel (a 280 g)
3 eetlepels zonnebloemolie
1 schaaltje kipfiletreepjes (ca. 300 g)
1 blik kikkererwten (400 g)
1 pot Indiase currysaus (400 ml)
1 komkommer
1 bakje Griekse yoghurt naturel (150 ml)
2 pakken naanbrood naturel (a 280 g)
Leuke tips
Met lichte, frisse, fruitige witte wijnen serveren
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Indiaas
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1149980
Homepage ID
1337673
Smaak
P
Teller
1112
Bron
AH2004
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid