Bereidingswijze
Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. In braadpan olie verhitten. Kipfilet 3 min. bakken. Paprika 2 min. meebakken. Kikkererwten laten uitlekken en door kip scheppen. Currysaus toevoegen en geheel 10 min. laten sudderen. Komkommer schoonmaken en in plakjes schaven. Komkommer met 4 el yoghurt mengen. Met peper en zout op smaak brengen. Naanbrood volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Curry met rest van yoghurt, komkommersalade en naanbrood serveren.
Aantal personen
4.00
Ingrediënten
2 rode paprika‘s
3 eetlepels zonnebloemolie
1 schaaltje kipfiletreepjes (ca. 300 g)
1 blik kikkererwten (400 g)
1 pot Indiase currysaus (400 ml)
1 komkommer
1 bakje Griekse yoghurt naturel (150 ml)
2 pakken naanbrood naturel (a 280 g)
3 eetlepels zonnebloemolie
1 schaaltje kipfiletreepjes (ca. 300 g)
1 blik kikkererwten (400 g)
1 pot Indiase currysaus (400 ml)
1 komkommer
1 bakje Griekse yoghurt naturel (150 ml)
2 pakken naanbrood naturel (a 280 g)
Leuke tips
Met lichte, frisse, fruitige witte wijnen serveren
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Indiaas
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1149978
Homepage ID
1337673
Smaak
P
Teller
905
Bron
AH2004
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid