Boeren goulash

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 11/30/2006 - 18:01
Bereidingswijze
Verhit de boter en fruit hierin de uien, knoflook en spaans pepertje. Voeg dan het vlees, het majoraan en paprikapoeder toe, schenk de bouillon erbij en laat alles een uurtje in een gesloten pan sudderen. Doe er dan de tomaten, paprika's en aardappelen bij, voeg de bloem toe en laat alles nog ongeveer een half uurtje, 3 kwartier sudderen. Breng op smaak met zout en peper..
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Goulash-'light' ... Minder calorien maar wel nog steeds erg lekker hoor!
Ingrediƫnten
20 gr boter; 200 gr uien (fijnegehakt); 2 teentjes knoflook (fijngehakt);1 spaans pepertje (fijngehakt); 400 gr mager rundvlees (blokjes van 2 cm); 1 tl majoraan; 2 el paprikapoeder (pikant); 1/2 L runderbouillon; 150 gr tomaten (in blokjes); 2 gele paprika's (in reepjes); 500 gr aardappelen (blokjes); 1 el bloem (gezeefd); peper en zout.
Hulpmiddelen & keukengerei
Stoofpan
Leuke tips
Lekker met een donker bruin brood!
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1149974
Homepage ID
1080901
Smaak
P
Teller
3281
Bron
Lekker & Licht
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
zie ingr. lijst
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
erwin-ehv
Gelegenheid