Bereidingswijze
Olie verhitten. Look en ui aanstoven. Tomatenconcentre bijvoegen.
Blussen met 1l water, gepelde tomaten met sap.= Bouillon en kruiden bijvoegen.
Laten koken gedurende 30 min.
Mozzarella bollen en salamis halveren.
Pepers kuisen en in reepjes snijden.
Soep mixen.
Reepjes pepers, mozzarella en salamis bijvoegen. Wat laten koken.
Blussen met 1l water, gepelde tomaten met sap.= Bouillon en kruiden bijvoegen.
Laten koken gedurende 30 min.
Mozzarella bollen en salamis halveren.
Pepers kuisen en in reepjes snijden.
Soep mixen.
Reepjes pepers, mozzarella en salamis bijvoegen. Wat laten koken.
Vertel iets leuks over dit recept
ook geschikt voor op buffet
Ingrediƫnten
2 uien
1 lookteentje
2 El olie
2 El tomatenconcentre
2 blikken gepelde tomaten (850 ml)
2 bouillon blokjes
2-3 Tl gedroogde oregano
Zout, peper
250 gr mozzarella bolletjes
150 gr mini salamis (aperitief)
2 grote gele pepers
1 lookteentje
2 El olie
2 El tomatenconcentre
2 blikken gepelde tomaten (850 ml)
2 bouillon blokjes
2-3 Tl gedroogde oregano
Zout, peper
250 gr mozzarella bolletjes
150 gr mini salamis (aperitief)
2 grote gele pepers
Leuke tips
Met verse kruiden versieren en serveren met gekruide krakers.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1149839
Homepage ID
1314289
Smaak
P
Teller
1947
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid