Bereidingswijze
Doe de tijm, samen met de brie, boter en zongedroogde tomaten in een kom en pureer dit met een staafmixer.
Besmeer het brood hier dik mee. Bestrooi het met pijnboompitten en peper.
Besmeer het brood hier dik mee. Bestrooi het met pijnboompitten en peper.
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk borrelhapje of als amuse. Bij kookschool Keizer Culinair, kregen we dit te maken.
Ingrediënten
75 g brie, 35 g boter, 1/2 ciabattabrood of stokbrood, 1 takje tijm, 3 zongedroogde tomaten, 1 el pijnboompitjes, olijfolie en zwarte peper.
Leuke tips
Bak de broodjes af in 12 minuten en serveer het warm.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1148931
Homepage ID
1217528
Smaak
H
Teller
9989
Drank
Uit
Bookmarked
210
Aantal reacties
6
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de oven op 180 graden celsius.
Snijd de brie en boter in kleine blokjes en laat deze zacht worden op kamer temperatuur.
Snijd het brood in plakjes van 1 cm dik en besmeer ze licht met olijfolie.
Was en droog de tijm en ris de blaadjes van het takje.
Snijd de brie en boter in kleine blokjes en laat deze zacht worden op kamer temperatuur.
Snijd het brood in plakjes van 1 cm dik en besmeer ze licht met olijfolie.
Was en droog de tijm en ris de blaadjes van het takje.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid