mosterdsoep

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 07/21/2006 - 13:31
Bereidingswijze
Van de margarine en bloem een roux maken. In margarine de gesnipperde uit en preiringen zachtjes bakken. De kippenbouillon toevoegen en aan de kook brengen, ong. 10 min. laten koken. De melk en mosterd toevoegen en 5 minuten mee laten koken. Op smaak brengen en voor het serveren bestrooien met peterselie en bieslook.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk soepje!
Ingrediƫnten
50 gr margarine, 60 gr bloem, 100 gr uien, 100 gr prei, 1 ltr kippenbouillon, 1 dl melk, 2 el grove mosterd, peterselie, bieslook, zout, peper.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1145778
Homepage ID
9511
Smaak
P
Teller
1844
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Ui snipperen, prei in ringen snijden. Peterselie en bieslook fijnhakken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
titialouise
Gelegenheid