Tagliatelle

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 04/20/2006 - 14:18
Bereidingswijze
In een braadpan de bacon aanbakken met een klein beetje olijfolie.
knoflook erboven uitpersen en de uien laten meefruiten.
Als deze glazig zijn de champignons toevoegen en nog even doorverwarmen.
En vervolgens op een laag pitje laten smoren. De oregano en basilicum toevoegen na smaak.
In andere pan ruim water met een beetje zout en olijfolie de tagliatelle beetgaar koken.
Wanneer de taliatelle bijna gaar is, aan de andere pan de creme fraiche , slagroom en de tomatenpuree toevoegen. Goed doorroeren en niet meer laten koken.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ookwel de versierpasta genoemd(en het werkt echt!!!)
Ingrediƫnten
1/2 pak groene tagliatelle, 2 ons bacon, 1 bakje champognons, 2 kleine uien, 1 blikje tomatenpuree, 1/8 l creme fraiche, 1/8 l slagroom (ongeklopt), 2 teentjes knoflook, 1 zakje parmazaanse kaas, oregano, basilicum, iets nootmuskaat, zout, peper, olijfolie.
Leuke tips
Tagliatelle in een ruime schaal doen en de saus erover verdelen. Erg lekker met een frisse tomatensalade
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1143591
Homepage ID
861970
Smaak
R
Teller
2966
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De bacon in smalle reepjes snijden, champignons in dunne plakjes en de uien klein snipperen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
wereldredactie
Gelegenheid