Bereidingswijze
ei,groente en kruiden goed onder het gehakt kneden.
Dan een gehaktbrood vormen en dit door het paneermeel wentelen.In de bakvorm leggen en in een oven van 180?C ca 20 min bakken ot het gaar is.
Dan een gehaktbrood vormen en dit door het paneermeel wentelen.In de bakvorm leggen en in een oven van 180?C ca 20 min bakken ot het gaar is.
Vertel iets leuks over dit recept
Dit gehakt nuttigen wij vaak op oudejaarsavond.
Ingrediƫnten
1kg.gehakt (h.o.h.)
2 witte uien.
1 el sambal oelek.
1 dessertlepel cayennepeper.
1 dessertlepel paprikapoeder
6 tenen knoflook.
1 ei.
paneermeel.
boter om in te vetten.
2 witte uien.
1 el sambal oelek.
1 dessertlepel cayennepeper.
1 dessertlepel paprikapoeder
6 tenen knoflook.
1 ei.
paneermeel.
boter om in te vetten.
Hulpmiddelen & keukengerei
bakvorm en grote kom.
Leuke tips
Laten afkoelen en in schijven van ? 5 mm snijden en serveren met mosterd.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1142960
Homepage ID
861970
Smaak
P
Teller
1434
Drank
Uit
Bookmarked
17
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Alles extra klein snijden(niet met een machine doen)
Bakvorm invetten.
Bakvorm invetten.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid