Bereidingswijze
Snijd het brood in stukjes (laat de broodstengels heel). Hak de truffel fijn. Halveer de knoflookteen en wrijf de pan ermee in. Meng in een kommetje de ma?zena met 2 eetlepels van de champagne. Giet de rest van de champagne in de pan. Verhit de wijn langzaam. Voeg eenderde van het kazenmengsel toe en blijf roeren tot de kaas gesmolten is. Roer voorzichtig het ma?zenamengsel erdoor. Voeg beetje voor beetje de rest van de kaas toe. Roer de truffel erdoor en breng op smaak met peper.Zet de fondue op een warmhoudplaatje, serveer met brood en salade en eten maar! De rest van de champagne serveer je natuurlijk bij de fondue!
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
Hulpmiddelen & keukengerei
kaasfonduepan of pan met dikke bodem, warmhoudplaatje
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1140259
Homepage ID
1218047
Smaak
N
Teller
3416
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid