Hartverwarmende vijgensoep

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 02/14/2006 - 13:59
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 175?C. Snijd de gedroogde tomaten, de pomodori tomaat, de vijgen en de ui in grove stukken. Haal de zaadjes uit de peper en snij hem in ringen. Verhit een scheutje olie in een pan en fruit alle gesneden ingredi?nten aan. Blus het af met de bouillon. Laat de soep op laag vuur ca. 10 minuten rustig trekken. Pureer de soep en breng op smaak met zout en peper.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
  • 4 zongedroogde tomaatjes
  • 1 pomodori tomaat
  • 2 grote verse vijgen
  • ui
  • 3/4 rode peper
  • olijfolie extra vergine
  • 3 1/2 dl kippenbouillon
  • Bereidingstijd
    10-20 min
    Keuken
    Nederlands
    Soort gerecht / gang
    Soep
    Recept ID
    1140257
    Homepage ID
    1218047
    Smaak
    N
    Teller
    2157
    Waardering aantal
    0
    Waardering
    0
    Drank
    Uit
    Bookmarked
    0
    Aantal reacties
    0
    Eigen keuken
    Uit
    Wijnadvies tonen
    Aan
    Hoe kom je aan dit recept?
    Niet zelf bedacht
    Author Image
    hug-me
    Gelegenheid