Bereidingswijze
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Chocolademousse met sinaasappel en gember.
Ingrediƫnten
- 65 gram pure chocolade
- 1 blaadje gelatine
- 1 ei
- 1 eiwit/ 1 eidooier
- Sap van een ? sinaasappel
- 2 gekonfijte gemberbolletjes
Hulpmiddelen & keukengerei
Voorbereiding 15 minuten
Kooktijd 5 minuten
Kooktijd 5 minuten
Leuke tips
Serveer met wat gembersliertjes er boven op.
De mousse kan ook gesmolten worden geserveerd. Plaats de glaasjes dan in de magnetron 1 minuut op middenstand
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1140207
Homepage ID
1079478
Smaak
A
Teller
819
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid