Verse vijgen met amaretto-room

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/09/2006 - 21:16
Bereidingswijze
Klop de slagroom half stijf met een mixer. Klop de Amaretto en poedersuiker erdoor, de room moet wel lobbig blijven.

Was de vijgen en dep ze droog met wat keukenpapier. Snijd de vijgen elk in 6 partjes en rangschik deze op de bordjes. Schep de room in het midden. Garneer met de koekjes.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
  • 6 Italiaanse bitterkoekjes
  • 4 verse vijgen
  • 1 dl slagroom
  • 2 eetlepels amaretto
  • 2 eetlepels poedersuiker
  • Hulpmiddelen & keukengerei
    een mixer, wat keukenpapier, een mesje en bordjes
    Bereidingstijd
    20-30 min
    Keuken
    Nederlands
    Soort gerecht / gang
    Nagerecht
    Recept ID
    1140034
    Homepage ID
    1218047
    Smaak
    N
    Teller
    1769
    Waardering aantal
    0
    Waardering
    0
    Drank
    Uit
    Bookmarked
    2
    Aantal reacties
    0
    Eigen keuken
    Uit
    Wijnadvies tonen
    Aan
    Hoe kom je aan dit recept?
    Niet zelf bedacht
    Author Image
    hug-me
    Gelegenheid