Bereidingswijze
Wentel ze door de bloem. Verhit de olie in een koekenpan en bak de artisjokharten rondom goudbruin. Laat ze op keukenpapier uitlekken. Maak de koekenpan schoon. Klop de eieren los met zout en peper. Verhit de boter in de koekenpan. Voeg de artisjokken toe en schenk de eieren erover. Laat de omelet op zacht vuur stollen. Strooi de basilicum erover.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1140029
Homepage ID
1218047
Smaak
N
Teller
906
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Laat de artisjokken goed uitlekken en dep ze droog met keukenpapier. Snijd de artisjokharten in vieren.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid