Omelet met artisjokhart

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/09/2006 - 20:53
Bereidingswijze
Wentel ze door de bloem. Verhit de olie in een koekenpan en bak de artisjokharten rondom goudbruin. Laat ze op keukenpapier uitlekken. Maak de koekenpan schoon. Klop de eieren los met zout en peper. Verhit de boter in de koekenpan. Voeg de artisjokken toe en schenk de eieren erover. Laat de omelet op zacht vuur stollen. Strooi de basilicum erover.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
  • 6 eieren
  • 400 gram artisjokhart
  • 50 gram bloem
  • 25 gram boter
  • 1 dl olijfolie
  • 2 eetlepels vers fijngehakte basilicum
  • zwart gemalen peperkorrels
  • zout
  • Bereidingstijd
    30-60 min
    Keuken
    Nederlands
    Soort gerecht / gang
    Hoofdgerecht
    Recept ID
    1140029
    Homepage ID
    1218047
    Smaak
    N
    Teller
    906
    Waardering aantal
    0
    Waardering
    0
    Drank
    Uit
    Bookmarked
    0
    Aantal reacties
    0
    Eigen keuken
    Uit
    Wijnadvies tonen
    Aan
    Voorbereiding
    Laat de artisjokken goed uitlekken en dep ze droog met keukenpapier. Snijd de artisjokharten in vieren.

    Hoe kom je aan dit recept?
    Niet zelf bedacht
    Author Image
    hug-me
    Gelegenheid