Rauwe ham met verse vijgen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/09/2006 - 20:47
Bereidingswijze
Was de vijgen en snijd ze in vieren. Vouw de plakjes ham dubbel en rangschik ze op de bordjes. Leg de partjes vijg ernaast. Maal er eventueel wat zwarte peper boven.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ingrediƫnten
  • 6 stuks verse vijgen
  • 12 plakjes rauwe ham, rauwe
  • zwarte gemalen peperkorrels
  • Bereidingstijd
    0-10 min
    Keuken
    Nederlands
    Soort gerecht / gang
    Voorgerecht
    Recept ID
    1140028
    Homepage ID
    1218047
    Smaak
    N
    Teller
    1541
    Waardering aantal
    0
    Waardering
    0
    Drank
    Uit
    Bookmarked
    0
    Aantal reacties
    0
    Eigen keuken
    Uit
    Wijnadvies tonen
    Aan
    Hoe kom je aan dit recept?
    Niet zelf bedacht
    Author Image
    hug-me
    Gelegenheid