Verwijder voor het serveren voorzichtig de vormpjes
Friszoete Romantiek
2 hart vormpjes (breedte +/- 8 cm) of 1 grote hartvorm (breedte +/- 12 cm)
Serveer de harten met wat geraspte chocola en een peperkletskop (recept staat in mijn receptenlijst)
Zet op elk bord een hartvorm. Snijd van de mango met een scherp mes lange plakken van +/- 3 mm dik. Snijd hiervan repen even breed als de randen van de hartvormen. Bekleed de binnenkant van de vormen met de repen mango.
Week de gelatine +/- 5 min. in ruim koud water. Klop de slagroom stijf. Verwarm de creme fraiche in een steelpannetje op laag vuur. Neem de pan van het vuur, knijp de gelatine goed uit en laat oplossen in de creme fraiche. Voeg de chocolade toe en roer zoalng tot het gesmolten is. Laat het chocolademengsel afkoelen tot een lobbige substantie en spatel de slagroom er luchtig door. Laat de mousse in de koelkast wat opstijven.