Bereidingswijze
Leg de plakjes met voldoende tussenruimte op het bakpapier en bak de koekjes in 3-4 min. karamelkleurig. LET GOED OP, WANT ZE VERBRANDEN VRIJ SNEL.
Neem de bakplaat uit de oven en laat de koekjes 1 min. afkoelen. Neem de koekjes met een pannenkoekmes van het bakpapier en laat ze op een bord afkoelen, tot ze krokant zijn
Vertel iets leuks over dit recept
Koekje met een crunch een recept voor 12-18 koekjes
Ingrediƫnten
25 g zachte boter of margarine, 60 g poedersuiker, gezeefd, 25 g honing, 25 g bloem gezeefd, vers gemalen peper
Hulpmiddelen & keukengerei
Extra Nodig: Bakpapier
Leuke tips
Bron: Tip
Serveer de kletskoppen bij de mangoharten, recept staat in mijn receptenlijst
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1139791
Homepage ID
1220378
Smaak
Z
Teller
1139
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Meng de boter met de poedersuiker en honing. Voeg de bloem en wat peper toe en kneed er snel een soepel deeg van. maak een rol van het deeg en wikkel het in plasticfolie. Laat opstijven in de koelkast
Verwarm de oven voor op 180 graden. Bedek een bakplaat met bakpapier
Snijd de deegrol in plakjes van +/- 1/2 cm.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid