Schlossgefluster

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 02/01/2006 - 17:48
Bereidingswijze
Het vlees bruinen en in een ovenschotel leggen. De uitgelekte champignons erover leggen. Soep klaarmaaken zoals op verpakking maar i.p.v. 2l water maar 1l water gebruiken. Als deze klaar is, de room bijvoegen. En dit alles op het vlees gieten. 40 min in de oven plaatsen op 180?. Smakelijk
Aantal personen
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
Gekregen van een vriendin uit Duitsland en steeds met succes onthaald.
Ingrediƫnten
2kg varkenshaasjes; 2 kleine bliken \\\"boschampignons\\\", 2 blikken paddestoelen, 2 zakjes boschampignonsoep, 2 = 3 brikjes room.
Leuke tips
Ik had er kroketjes en een frisse sla bij geserveerd.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1139563
Homepage ID
1314289
Smaak
R
Teller
1428
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Varkenshaasjes in sneetjes snijden en in wat bloem wentelen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
jomoka
Gelegenheid