Gestoomde thaise mosselen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/28/2006 - 09:46
Bereidingswijze
Doe alle ingedienten behalve de lenteuitjes en koriander in een grote pan en schep alles goed om.
Leg het deksel op de pan en stoom 5 tot 7 minuten ,waarbij u de pan af en toe schudt, tot de mosselen open zijn. Gooi nog gesloten exemplaren weg.
Schep de gekookt mosselen over in een voorverwarmde dienschaal.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 kg mosselen, schoongeboend.
2 stengels citroengras, fijngehakt
4 sjalotjes, gehakt
4 citrusbladen, in grove stukjes gescheurd.
2 rode chilipepers, onzaad en in ringeltjes gesneden
1 eetl. vissaus
2 eetl. vers limoensap
2 lenteuitjes, hehakt, en verse korianderbladen, ter garnering.
Hulpmiddelen & keukengerei
Pan met deksel, dienschaal, kommetje, kookplaat.
Leuke tips
Garneer de mosselen met de gehaktelenteui en korianderblaadjes en dien onmiddelijk op.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Thais
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1139310
Homepage ID
1307096
Smaak
H
Teller
1693
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
diensschaal wel voorverwarmen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
v_kongchuaychart
Gelegenheid