Bereidingswijze
Doe alle ingedienten behalve de lenteuitjes en koriander in een grote pan en schep alles goed om.
Leg het deksel op de pan en stoom 5 tot 7 minuten ,waarbij u de pan af en toe schudt, tot de mosselen open zijn. Gooi nog gesloten exemplaren weg.
Schep de gekookt mosselen over in een voorverwarmde dienschaal.
Leg het deksel op de pan en stoom 5 tot 7 minuten ,waarbij u de pan af en toe schudt, tot de mosselen open zijn. Gooi nog gesloten exemplaren weg.
Schep de gekookt mosselen over in een voorverwarmde dienschaal.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 kg mosselen, schoongeboend.
2 stengels citroengras, fijngehakt
4 sjalotjes, gehakt
4 citrusbladen, in grove stukjes gescheurd.
2 rode chilipepers, onzaad en in ringeltjes gesneden
1 eetl. vissaus
2 eetl. vers limoensap
2 lenteuitjes, hehakt, en verse korianderbladen, ter garnering.
2 stengels citroengras, fijngehakt
4 sjalotjes, gehakt
4 citrusbladen, in grove stukjes gescheurd.
2 rode chilipepers, onzaad en in ringeltjes gesneden
1 eetl. vissaus
2 eetl. vers limoensap
2 lenteuitjes, hehakt, en verse korianderbladen, ter garnering.
Hulpmiddelen & keukengerei
Pan met deksel, dienschaal, kommetje, kookplaat.
Leuke tips
Garneer de mosselen met de gehaktelenteui en korianderblaadjes en dien onmiddelijk op.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Thais
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1139310
Homepage ID
1307096
Smaak
H
Teller
1693
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
diensschaal wel voorverwarmen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid