Knijpertjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/15/2006 - 17:22
Bereidingswijze
Zet het knijpertjesijzer aan en laat het goed warm worden. Haal het beslag uit de koelkast.
Leg op de bakplaat een theelepel beslag doe het ijzer dicht en wacht een kleine minuut. Je kunt aan de kleur zien of het knijpertje klaar is. Haal het met het pannenkoekenmes voorzichtig vd plaat en laat afkoelen op een bord. Bij een hittebestendig aanrecht kun je het hierop leggen, wel zo gemakkelijk.
Vertel iets leuks over dit recept
Met dit recept hou je je ijzer heel schoon, het knoeit niet en je krijgt superdunne wafeltjes!
Ingrediƫnten
250 gram bloem (de goedkoopste voldoet), 1/2 pakje margarine, 250 g suiker, 1 zakje vanillesuiker, 1 ei, ongeveer 200 ml melk, kaneel (snufje)
Hulpmiddelen & keukengerei
Knijpertjesijzer, elektrisch, pannenkoekenmes om knijpertjes los te maken, theelepel voor beslag, grote kom, mixer
Leuke tips
Voldoende voor ca 90 stuks.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1138688
Homepage ID
287787
Smaak
Z
Teller
3237
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Maak de margarine in de magnetron zacht (niet vloeibaar).
Doe alle ingredienten in een grote kom en maak het met de mixer tot een glad beslag.
Dek de kom af en zet minimaal een paar uur, tot een nacht, in de koelkast.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
harmony
Gelegenheid