Bereidingswijze
doe het sap van het uitgeperste mandarijntje in een pan samen met de suiker en doe daar de partjes mandarijn in en warm het stilletjes op gedurende enkele minuutjes en breng het dan tot aan het kookpunt giet er het glaasje napoleon mandarin in en flambeer.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
rap klaar
Ingrediƫnten
roomijs,4 mandarijntjes,een glaasje napoleon
mandarin.1 eetlepel suiker.
mandarin.1 eetlepel suiker.
Hulpmiddelen & keukengerei
schaaltjes of glazen voor de roomijs
Leuke tips
vul de glazen met roomijs en verdeel daar de nog warme mandarijn partjes over lepel er dan de saus over. Dien vlug op.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1138057
Homepage ID
1299493
Smaak
A
Teller
2237
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
1 mandarijntje uitpersen en de andere 3 in partjes delen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid